Tři stupně pro kávu

Sedím v kavárně a poslouchám debatu o přípravě filtrované kávy V60. Když uvařím vodu v konvici a minutu počkám, zchladne o tři stupně na ideální teplotu. Tři stupně… Jak velký to může být rozdíl při zalévání kávy? A co zvýšení globální teploty o tři stupně? Jak velký je to rozdíl pro kávu?

Pro přečtění celého článku se zaregistrujte nebo přihlaste.

Přihlásit se

Možnosti předplatného

Newsletter

  • původní texty přímo do vašeho e-mailu
  • přístup k vybraným článkům

zdarma

Zdarma

Půlroční

tištěné vydání na 6 měsíců
(kdy co vyjde?)

  • původní texty přímo do vašeho e-mailu
  • přístup k vybraným článkům
  • kompletní přístup do archivu Eura

1 095 Kč

1095 Kč každých 6 měsíců

Roční

tištěné vydání na 12 měsíců
(kdy co vyjde?)

2 190 Kč

2190 Kč každých 12 měsíců

Digitální roční předplatné

  • původní texty přímo do vašeho e-mailu
  • přístup k vybraným článkům
  • kompletní přístup do archivu Eura

1 950 Kč

1950 Kč každých 12 měsíců

Přečtěte si také