Éra, kdy mlékařili družstevníci

Po vzniku ČSR se významně rozvíjela výroba sýrů, často produkovaných družstevními mlékárnami. Na jejich základech vznikly i tak slavné značky, jako jsou dodnes známí výrobci Laktos či Madeta.

Pro přečtění celého článku se zaregistrujte nebo přihlaste.

Přihlásit se

Možnosti předplatného

Newsletter

  • původní texty přímo do vašeho e-mailu
  • přístup k vybraným článkům

zdarma

Zdarma

Půlroční

tištěné vydání na 6 měsíců
(kdy co vyjde?)

  • původní texty přímo do vašeho e-mailu
  • přístup k vybraným článkům
  • kompletní přístup do archivu Eura

1 095 Kč

1095 Kč každých 6 měsíců

Roční

tištěné vydání na 12 měsíců
(kdy co vyjde?)

  • původní texty přímo do vašeho e-mailu
  • přístup k vybraným článkům
  • kompletní přístup do archivu Eura
  • Vizovická slivovice 2022 v hodnotě 999 Kč

2 190 Kč

2190 Kč každých 12 měsíců

Digitální roční předplatné

  • původní texty přímo do vašeho e-mailu
  • přístup k vybraným článkům
  • kompletní přístup do archivu Eura

2 190 Kč

2190 Kč každých 12 měsíců

Přečtěte si také